Proč si stále více mužů pořizuje erotické panny

Podle odborníků mají současní muži méně sexu s živými partnerkami než minulé generace. Svůj díl na tom má nejen hektické životní tempo, ale také dostupnost nejrůznějších sexuálních pomůcek, z nichž nejdokonalejší jsou silikonové panny, které jsou k nerozeznání od skutečných žen.

Co vede muže k tomu, aby si pořizovali silikonové milenky namísto skutečných žen z masa a kostí? Možná vám to bude připadat zvláštní, ale silikonová panna má oproti skutečně ženě mnoho výhod, které valná většina mužů ocení.

V první řadě je to cena. Přestože kvalitní silikonová panna může stát od třiceti do šedesáti tisíc korun, jsou to poslední významné náklady, které za vaši silikonovou milenku budete muset utratit. Nebudete jí muset pořizovat drahé kabelky, zvát ji na večeři do luxusních restaurací, ani platit exotické dovolené. Navíc vám nikdy nebude nevěrná.

Přestože vás silikonová panna vyjde levněji než skutečná žena, neznamená to, že by byla v něčem horší. Naopak. Její tělo, detailně vyrobené z hmoty dokonale napodobující lidskou kůži je od živé ženy k nerozeznání a při sexu zaručuje naprosto stejné pocity.

Na rozdíl od skutečné ženy se před tou silikonovou nebudete muset nikdy přetvařovat. Můžete si dělat a říkat, co chcete, nikdy vám nebude nic vyčítat. V posteli vám silikonová panna splní jakékoli přání, včetně takových, které by většina skutečných žen pravděpodobně odmítla. Navíc můžete mít sex kdykoli si vzpomenete.

Pokud se rozhodnete navštívit e-shop TopSEXdolls.cz, zjistíte, že současné erotické panny jsou navíc velice krásné. Můžete si vybrat z obrovského množství různých typů, které si navíc při koupi můžete nechat na zakázku upravit pomocí mnoha volitelných detailů, jako je barva očí, vlasů nebo velikost prsou, tak aby plně vyhovovaly vašim erotickým fantaziím.